Pinned Evenementserver, Black Friday Deals en Extreme Xmas Actie!

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Evenementserver, Black Friday Deals en Extreme Xmas Actie!


   Beste Spelers!

   Het rustgevende geluid van belletjes hangt in de lucht – het adventseizoen staat weer voor de deur, een tijd voor kalme reflectie en herinneringen terwijl de sneeuwvlokjes zachtjes neerdwarrelen. Nah, doe even normaal! Met ons doorploeg je de sneeuw met je tweehandszwaard in je handen en de enige bellen die je zult horen kletter je zelf neer op de schedels van je vijanden! Tijd om je verstand bijeen te rapen want er zal weinig gelegenheid zijn om even op adem te komen tussen nu en Kerstmis:

   Ongebreidelde Actie op Samengevoegde Servers
   We hebben spelwerelden samengevoegd en de servers nieuw leven ingeblazen. Vind nieuwe bondgenoten, daag nieuwe rivalen uit en kijk uit naar epische duels op elke hoek van de straat!

   Snelle Voortgang en Rijkelijke Beloningen
   Op 22 november lanceren we onze tijdelijke Xmas Servers! Speciale regels zijn van toepassing op deze beperkte evenementservers – kijk uit naar het volgende tot 16 januari 2019:
   • Speciale servers zijn uitsluitend beschikbaar in de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Turkije, Roemenië, Polen en Spanje.
   • Begin van voor af aan met een nieuw karakter en laat het stijgen tot het maximum binnen acht weken.
   • Een diversiteit aan evenementen zorgt dat de avonturen zich in rap tempo afwisselen.
   • Baan je een weg naar de top met duizelingwekkende snelheden dankzij 40% extra ERV en de 75% hogere kans op item-drops.
   • Vergaar grootse beloningen.
   • Voltooi zoveel mogelijk quests als je kunt tijdens het evenement en verdien bergen aan item-coupons voor kisten, rijdieren, huisdieren en meer. De codes worden verstuurd naar het e-mailadres waarop je geregistreerd bent.
   • Breng je held over naar je thuisserver en ontvang waar nodig een extra personageslot (alleen mogelijk in de hierboven vermelde landen). Je kunt alleen een extra slot krijgen voor de specifieke server, niet alle servers van het land!
   Megakortingen van Black Friday tot Cyber Monday
   Ga op winkeltocht tijdens ons Super Deal Weekend van 23 tot 26 november! Nagenoeg elk uur vind je wel buitengewoon goede deals in de shop. Plus je kunt Draken Marken gebruiken om items in handen te krijgen die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn met Draken Munten!

   Dagelijkse Verassingen in de Adventkalender
   Log elke dag in tijdens het adventseizoen om een nieuw geschenk te bemachtigen!

   Win Prijzen in de Kerstmis Minigame
   Doe mee aan het populaire Okey Evenement vanaf 29 november en verdien spectaculaire prijzen.

   Nog Steeds een Saaie Brombeer?
   Maak je geen zorgen – breng een bezoekje aan de item shop en laat onze Notenkraker-huisdieren, beeldige eenhoorns en epische kostuums je wél het kerstgevoel bezorgen.

   Nieuwe Uitdagingen op je Kerstverlanglijstje?
   We hebben alvast naar je geluisterd! In december openen we de poorten naar de Zodiac Apocalyps. Neem het op tegen de 12 Zodiac Wachters in verschillende gevechtsrondes. Je zult elke vaardigheid die je tot je beschikking hebt om zo lang mogelijk te overleven (exacte datum zal later worden bekendgemaakt)!
  • Xmas Server – Alle Details op een Rij:

   ● Dit is een tijdelijke evenementserver die draait tussen 22 november 2018 en 16 januari 2019.

   ● Stijg in level met de snelheid van het licht:
   ○ 40% meer ERV in gevechten tegen monsters
   ○ Drop-kans is 75% hoger
   ○ Doe 10% meer schade in PvP en PvE
   ○ Monsters doen 7% minder schade

   ● Snellere kerkers: gratis Vrijbiljetten en Gekrompen Hoofden in de shop (éénmaal per account op bepaalde dagen) plus met verkorte wachttijden kun je kerkers vaker doorlopen.


   Ranglijsten en Beloningen:

   ● Baan je een weg naar de top van de ranglijsten. Als je in de top 500 weet te komen hark je bergen aan beloningen binnen. Deze worden direct bezorgd in jouw item opslag en dus beschikbaar gemaakt over je hele account.

   ● Verdien item-coupons voor het voltooien van quests. Hoe meer je er met succes weet af te ronden, hoe meer coupons je kunt verdienen.
   Lijst met quests en prijzen:

   Vanaf quest 20
   • Nazar Amulet

   Vanaf quest 30
   • Bao Bao (15 Dagen)

   Vanaf quest 40
   • Ring van Dodelijke Kracht (7 Dagen)

   Vanaf quest 50
   • 3x Betover Voorwerp
   • 3x Ervarings Ring +200
   • 5x Kist der Mysteries

   Vanaf quest 60
   • 3x Titanium Dioxide
   • 15x Kist der Mysteries
   • Dikke Minibeul Ei
   • 10x Gaya Kist

   Vanaf quest 80
   • 3x Rituelensteen
   • Cerberus (Goud/30 Dagen)
   • 35x Kist der Mysteries
   • 35x Cor Draconis Kist
   • 2x Zaagtand Kist+

   ● Deze couponcodes worden verstuurd naar het e-mailadres waarop je geregistreerd bent en zijn geldig in alle landen.

   ● Vele verschillende en spannende evenementen bieden je tal van variatie, zoals het Okey Kaartspel, Vissen, het Monster Mep Evenement en de Maanlicht Schatkisten die gedropt worden!


   Karakter Overdracht:

   ● Wanneer de Xmas Server sluit kan elk karakter overgeplaatst worden naar een bestaande server op hetzelfde account. Aan de volgende criteria moet voldaan worden:
   ○ Karakter heeft level 75 bereikt
   ○ Karakter moet minstens 50 quests voltooid hebben

   ● Het volgende zal overgezet worden samen met het karakter:
   ○ Alle gedragen items
   ○ Alle gedragen Drakenstenen
   ○ Evolueerbare huisdieren ouders dan 30 dagen

   ● Inventaris-items, Yang, Won en Gaya zullen niet overgedragen worden.

   ● Als een speler al vijf karakters op zijn of haar account heeft worden extra plaatsen ontgrendeld voor de overgedragen karakters.

   ● Spelers in landen waar geen evenementserver draait hebben helaas nog de mogelijkheid om hun karakter over te plaatsen naar een bestaande server.
  • Beste Spelers,

   Zoals ieder jaar komt ons Kerst Event steeds dichterbij. Vanaf 6 december 2018, 00:00 tot en met 6 januari 2019, 23:59 zal de Kerstman de Keizerrijken bezoeken om je Kerst Cadeau's te geven in ruil voor 5 Sokken per keer. Zoals je misschien herinnert moet je de Kerstman bezoeken om een baby rendier Bambi (duur: 2 uur) te ontvangen en zes Glühwijn om de zoektocht naar de Sokken te starten. Door op die manier voorbereid te zijn kun je Sokken verzamelen terwijl Bambi actief is en deze terug te brengen naar de Kerstman. De Kerstman zal je Kerst Cadeau's in ruil geven. Glühwijn en Bambi huisdieren kunnen dagelijks van de Kerstman verkregen worden.


   Jullie Metin2 Team
  • Beste spelers,   Vanwege de vele klachten die we hadden, omdat niet iedereen de kortingsbonnen op tijd hebben ingewisseld, hebben we nu de duur ervan verlengd.   De nieuwe vervaldatum voor de kortingsbonnen is: 25/3/2019.


   Zorg er alsjeblieft voor dat je alle kortingsbonnen die je tot dan hebt, verzilvert, want na dat tijdsbestek zal er geen ondersteuning van onze kant zijn.


   Jullie Metin2-team.