Verjaardagsfeest en 1ste Update voor 2019

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Verjaardagsfeest en 1ste Update voor 2019

   Beste Spelers,

   We beginnen 2019 met een knal door zowel Metin2's 12de verjaardag en de release van de eerste update van het jaar te vieren!

   Hier kun je alvast naar uitkijken vanaf 23 januari:

   12 Jaar Metin2 – Jubileum en Bazenslachter Evenement vanaf 24 januari
   De koninkrijken zijn uitgedost en maken zich op voor de vieringen, maar monsters hebben alle kleurrijke vlaggen weten te jatten! Jaag ze op en haal de Feest Vlaggen terug. Wissel ze in voor een lekker stukje verjaardagstaart van de NPC Cherie en doe je voordeel met een ERV-bonus van 100% gedurende 30 minuten. Zit je buik al flink vol van de taart? Cherie zal je een tot zeven keer per dag een Jubileum Munt geven voor jouw Feest Vlaggen. Deze kun je gebruiken om talloze nuttige items te bemachtigen bij de Jubileum Handelaar!

   Ook lanceren we een speciale jubileumeditie van ons populaire Bazenslachter Evenement. Jaag op de Schaduw Krijger, verdien treffers en gebruik deze kans om een Bronzen, Zilveren of Gouden Decimus Kist in de wacht te slepen die misschien wel waardevolle Jubileum Munten bevat.

   Gratis Bonsai in de Shop
   Haal je feestgeschenk op vanaf 24 januari. Eenmaal beschikbaar per account; haal je gratis huisdier Bonsai op en neem deze vuistgrote krijger mee op jouw avonturen!

   Drakensteen Alchemie Uitgebreid
   Er is al veel over ze gediscussieerd maar met de release van versie 19.0 zien we het Drakensteen Alchemie-systeem verder uitgebreid worden met de introductie van Mythische Drakenstenen. Deze stenen vallen onder een hogere klasse en kunnen tussen drie en zes bonussen bevatten.

   We hebben jullie feedback van de laatste open beta ter harte genomen en introduceren ook nog een nieuw item: de Vlam van de Draak laat het toe om de bonussen op jouw Mythische Drakensteen opnieuw uit te rollen. Je kunt dit item krijgen van baasmonsters en de item shop.

   Meer Opslagbeveiliging
   Om betere beveiliging tegen diefstal mogelijk te bieden vereisen we je voortaan om elke 90 dagen je wachtwoord te veranderen. Als een soort beloning hiervoor ontvang je één van vier opslagbonussen die 90 dagen meegaan. De volgende karakters zijn toegestaan in opslagwachtwoorden: a-z, A-Z en 0-9. Het gebruiken van driemaal hetzelfde nummer of een rij van opeenvolgende nummers is niet toegestaan.

   Nieuw Item: Tijdspiraal (10%)
   Geduld mag dan wel een schone zaak zijn, maar van wachten wordt niemand echt gelukkig! Het is maar goed dat je voortaan het gloednieuwe Tijdspiraal kunt gebruiken om waardevolle tijd te besparen. Het vermindert de wachttijd alvorens je een nieuw quest-item in kunt leveren bij de quest-gever met 10%. Je vindt het Tijdspiraal in de item shop.

   Tips en Trucs
   Een nieuwe feature in deze update: het laadscherm toont voortaan een grote diversiteit aan handige speltips.

   Veel plezier,
   Het Metin2 Team